25 de ani de Inovație

Grupul Eximprod este un inovator în automatizarea industriei energetice, în producția de înaltă, medie și joasă tensiune și în energia regenerabilă. Obiectivul companiei este să ofere soluții tehnologice, consultanță, proiectare la cheie pentru a susține nevoile clienților în succesul afacerii lor.

AFLA MAI MULTE

ES200

ES200 este un RTU virtual care rulează pe dispozitive Cisco cu capabilități de gazduire a aplicațiilor.

AFLA MAI MULTE

Evenimente/ Premiile Energynomics

Comunitatea energetică din România a sărbătorit rezultatele industriei la cea de-a VII-a ediție a premiilor Energynomics!

AFLA MAI MULTE

Automatizări și Rețele Inteligente

Serviciile noastre acoperă toate lucrările, de la consultanță și proiectare de arhitectură până la inginerie și punere în funcțiune, legate de sisteme SCADA, dispozitive de automatizare, relee de protecție (înaltă și medie tensiune), IIoT.

AFLA MAI MULTE

Producție

Grupul Eximprod are o gama largă de produse și echipamente de înaltă, medie și joasă tensiune, echipamente pentru căi ferate. Combinăm toate resursele pentru a oferi cliențiilor noștri soluții complete pentru construirea, întreținerea și gestionarea rețelelor electrice.

AFLA MAI MULTE

25 de ani de Inovatie

Eximprod este o companie românească specializată în producția de echipamente, energie regenerabilă, proiectare și consultanță, proiecte la cheie, automatizarea energiei și digitalizare în sectorul energetic cu o istorie în inovație de 25 de ani.

Citeste mai multe
Producție

Combinăm toate resursele pentru a oferi clienților soluții complete pentru a construi, întreține și gestiona rețele electrice. Eximprod are o gamă largă de produse și echipamente de înaltă tensiune, medie tensiune, joasă tensiune și transport feroviar.

Citeste mai multe
ES200

ES200 este un RTU virtual care rulează pe dispozitive industriale Cisco cu capabilități de găzduire a aplicațiilor.

Citeste mai multe
Automatizări și Rețele Inteligente

Serviciile noastre acoperă toate tipurile de lucrări: consultanță și proiectare, inginerie, punere în funcțiune, sisteme SCADA, dispozitive de automatizare, relee de protecție (înaltă și medie tensiune), IIoT.

Citeste mai multe
Regenerabile

Resursele regenerabile sunt viitorul industriei energetice. Grupul Eximprod este unul dintre cei mai importanti jucatori in domeniu prin dezvoltarea de parcuri eoliene si solare. Ofera solutii, masuratori si studii ale vantului, proiecte si lucrari de instalare.

Citeste mai multe

Cine suntem noi?

cub 2 animation
Automatizări și Rețele Inteligente

Citeste mai multe
animation cubs
ES200 RTU virtual

Citeste mai multe

Ultimele Noutati

VEZI TOATE
European Green Deal

Data: 26.05.20

Categorie: Energie Regenerabile

Comisia Europeană a publicat un proiect de consultare publică pentru un nou mecanism de finanțare a UE care să sprijine noi proiecte de […]

Citeste mai multe
Producția Eximprod Grup susține industria energetică

Data: 26.05.20

Categorie: Responsabilitate Energie

 În această perioadă, toată lumea se uită către antreprenori și îi așteaptă cu idei și produse românești pentru că economia […]

Citeste mai multe