Solutii moderne, impreuna!

Eximprod este un grup de companii de referință în domeniul energetic specializat în producția de echipamente de înaltă, medie si joasa tensiune, echipamente pentru cai ferate, oferă servicii de proiectare electrica și consultanță, proiecte la cheie, automatizarea energiei și digitalizare, dezvoltare de software și producția de energie regenerabilă.

Citeste mai multe
Producție

Combinăm toate resursele pentru a oferi clienților soluții complete pentru a construi, întreține și gestiona rețele electrice. Eximprod are o gamă largă de produse și echipamente de înaltă tensiune, medie tensiune, joasă tensiune și transport feroviar.

Citeste mai multe
ES200

ES200 este un RTU virtual care rulează pe dispozitive industriale Cisco cu capabilități de găzduire a aplicațiilor.

Citeste mai multe
Automatizări și Rețele Inteligente

Serviciile noastre acoperă toate tipurile de lucrări: consultanță și proiectare, inginerie, punere în funcțiune, sisteme SCADA, dispozitive de automatizare, relee de protecție (înaltă și medie tensiune), IIoT.

Citeste mai multe
Regenerabile

Resursele regenerabile sunt viitorul industriei energetice. Grupul Eximprod este unul dintre cei mai importanti jucatori in domeniu prin dezvoltarea de parcuri eoliene si solare. Ofera solutii, masuratori si studii ale vantului, proiecte si lucrari de instalare.

Citeste mai multe

Cine suntem noi?

cub 2 animation
Automatizări și Rețele Inteligente

Citeste mai multe
animation cubs
ES200 RTU virtual

Citeste mai multe

Ultimele Noutati

VEZI TOATE
Eximprod participa la INMR WORLD CONGRESS

Data: 27.09.22

Categorie:

Suntem încântați să fim parte din INMR WORLD CONGRESS, un eveniment pentru specialistii din domeniul transportului și distribuției de #energie. […]

Citeste mai multe
Grupul de companii Eximprod are un nou sediu social

Incepand cu 1 august 2022 companiile din Grupul Eximprod au un nou sediu social. Acesta se afla  la etajul 5 […]

Citeste mai multe