25 de ani de Inovație

Eximprod oferă soluții tehnologice, consultanță, proiectare la cheie împreună cu un portofoliu de produse și echipamente pentru a susține nevoile clienților în succesul afacerii lor.

AFLA MAI MULTE

ES200

ES200 este un RTU virtual, dezvoltat de Eximprod, care permite controlul, monitorizarea și achiziția de date dedicate aplicațiilor din industria energetică. Este solutia ideala pentru digitalizarea rețelelor de energie electrică. Permite creșterea gradului de interconectare a aplicațiilor, respectiv a automatizării proceselor de afaceri.

AFLA MAI MULTE

Evenimente/Energy Awards Gala

ES200, RTU-ul virtual dezvoltat de Eximprod, a câștigat premiul Innovation in Energy.

AFLA MAI MULTE

Automatizări și Rețele Inteligente

Serviciile noastre acoperă toate lucrările, de la consultanță și proiectare de arhitectură până la inginerie și punere în funcțiune, legate de sisteme SCADA, dispozitive de automatizare, relee de protecție (înaltă și medie tensiune), IIoT.

AFLA MAI MULTE

Producție

Eximprod are o gama largă de produse și echipamente de înaltă, medie și joasă tensiune, echipamente pentru căi ferate. Combinăm toate resursele pentru a oferi clienților noștri soluții complete pentru construirea, întreținerea și gestionarea rețelelor electrice.

AFLA MAI MULTE

25 de ani de Inovatie

Eximprod este o companie românească specializată în producția de echipamente, energie regenerabilă, proiectare și consultanță, proiecte la cheie, automatizarea energiei și digitalizare în sectorul energetic cu o istorie în inovație de 25 de ani.

Citeste mai multe
Producție

Combinăm toate resursele pentru a oferi clienților soluții complete pentru a construi, întreține și gestiona rețele electrice. Eximprod are o gamă largă de produse și echipamente de înaltă tensiune, medie tensiune, joasă tensiune și transport feroviar.

Citeste mai multe
ES200

ES200 este un RTU virtual care rulează pe dispozitive industriale Cisco cu capabilități de găzduire a aplicațiilor.

Citeste mai multe
Automatizări și Rețele Inteligente

Serviciile noastre acoperă toate tipurile de lucrări: consultanță și proiectare, inginerie, punere în funcțiune, sisteme SCADA, dispozitive de automatizare, relee de protecție (înaltă și medie tensiune), IIoT.

Citeste mai multe
Regenerabile

Resursele regenerabile sunt viitorul industriei energetice. Grupul Eximprod este unul dintre cei mai importanti jucatori in domeniu prin dezvoltarea de parcuri eoliene si solare. Ofera solutii, masuratori si studii ale vantului, proiecte si lucrari de instalare.

Citeste mai multe

Cine suntem noi?

cub 2 animation
Automatizări și Rețele Inteligente

Citeste mai multe
animation cubs
ES200 RTU virtual

Citeste mai multe

Ultimele Noutati

VEZI TOATE
Eximprod a primit premiul de Inovație in Energie 2020

Data: 27.07.20

Categorie: Energie ES200 Inovație IoT Rețele Inteligente

Eximprod a fost premiat la ENERGY CEO FORUM & AWARDS GALA, organizat de The Diplomat-Bucharest. ES200, RTU-ul virtual dezvoltat de […]

Citeste mai multe
Proiect finalizat judetul Timiș

Satisfacţia pe care ți-o da finalizarea unui proiect este de neprețuit. Retehnologizarea completă a unei stații electrice 110/20 kV din județul Timiș este unui proiect în care toate echipamentele instalate și puse în funcțiune sunt marca Eximprod: – Intreruptoare – Separatoare – Transformatoare de […]

Citeste mai multe