Domenii de Activitate

Edge Computing

Trecem prin cea de-a patra revoluție industrială – sau Industry 4.0 – care se referă la utilizarea Internet of Things (IoT). Producătorii și instalațiile industriale se bazează pe senzori care colectează date pentru a optimiza procesele operaționale. Puterea noii revoluții industriale se concentrează pe mașinile conectate care vor genera date.

Datele trebuie analizate și rezultatele – informații de calitate – utilizate pentru dezvoltarea afacerii. Accesarea și analizarea datelor în timp real va ajuta la luarea unor decizii mai rapide, obligatorii pentru companiile care doresc să îmbunătățească eficiența operațională, productivitatea și calitatea generală a produselor și / sau serviciilor lor.

Internet of Things (IoT) este considerat un instrument care ar putea aduce  posibilități mari de reducere a energiei, monitorizare și control exact al unei largi varietăți de date. 

Eximprod a creat un produs echilibrat și eficient – ES200 – care facilitează extragerea, controlul, procesarea și stocarea datelor. ES200 este un RTU, care funcționează pe hardware-ul Cisco si rulează pe platforma de găzduire a aplicației IOx (de exemplu, IR809, IR1101). Este proiectat să funcționeze în stații de distribuție și stații electrice utilizând standarde de comunicații și automatizare securizate. ES200 gestionează în siguranță operațiunile în medii OT și IT integrate.

ES200 este a 4-a generație(IoT) de control, monitorizare și stocare de date din rețelele de energie electrică, petrol și gaz, unități de producție, soluții smart city ș.a.