COMPANIE

Responsabilitate Socială

Responsabilitate Socială

Valorile fundamentale ale grupului nostru de companii ne ghidează în implementarea unei strategii de dezvoltare durabilă ce se bazează pe Obiectivele globale de Dezvoltare Durabilă ale Națiunilor Unite. Prin Declarația privind Strategia de Dezvoltare Durabilă ne propunem sa susținem următoarele obiective de dezvoltare durabilă:

Performanță și Pasiune

Educația este primul pas către o societate dezvoltată, de aceea recompensăm performanța elevilor și studenților cu rezultate excepționale prin bursele acordate anual. Promovăm învățământul dual în unități de învățământ din județele Buzău și Prahova prin acordarea de oportunități de formare profesională a elevilor în cadrul companiilor grupului. Oferim programe de internship studentilor din Politehnica București. Susținem olimpiade naționale și internaționale – Olimpiada Națională de Geografie, Olimpiada Națională de Electronică si Electrotehnică, Olimpiada Internațională de Limba Franceză – oferind premii, contribuții financiare la organizare și echipamente pentru testări. Suntem partener al Innovation Labs prin susținerea programului pe termen lung și participarea cu mentori și membru în juriul unui program de mentorat și dezvoltare de 3 luni pentru tineri antreprenori și echipe de start-up Eximprod s-a implicat într-un proiect unic în România: Explorer Science Center, un concept educațional interactiv care stimulează învățarea prin experimentarea științelor exacte.

Respect și Responsabilitate

Eximprod respectă comunitatea și este responsabil sprijinind diverse instituții de sănătate: Fundația Crucea Alb-galbenă (filiala Buzău), fundația Medinvest, spitalul Sf. Sava din Buzău și secția de pediatrie a spitalului județean de urgență Buzău.

Optimism și unitate

Sprijinim Festivalul “Buzău iubește teatrul” unde se prezintă cele mai importante spectacole ale stagiunii teatrale.

Dedicatie și dinamism

Sustinem Turneul international de tenis U14 ani – TENNIS EUROPE – Open RER SUD – editia a II-a Susținem participarea Federației Române de Tenis de Masă la competiții internaționale, Clubul de rugby “Stejarul” din Buzău și pe reprezentanta României la “World Children’s Winners Games”.