INFIINTAT 1994

Soluții moderne, Impreună!

Eximprod este un grup de companii care oferă un portofoliu complex de echipamente, soluții și servicii în domeniul utilităților. Recunoscută pentru spiritul său inovativ, Eximprod investește constant în noi capacități de producție, automatizare și dezvoltare a noilor produse și solutii. Focusul nostru este de a oferi clienților noștri un control mai bun al rețelei de transport si distribuție, permițându-le să ofere servicii mai bune. Eximprod a fost fondată în 1994, a crescut și s-a dezvoltat pornind de la o viziune clară și de la dorința de a crea produse inovative care au la bază o înțelegere profundă a evoluției pieței energiei. Astăzi este un grup de companii susținute de o echipă entuziastă și devotată de peste 400 de angajați.

AFLA MAI MULTE

Viziune, Misiune, Valori

Viziunea, misiunea și valorile companiei constituie baza tuturor activităților pe care le desfășurăm.

AFLA MAI MULTE

Codul de Etică

Codul de etică descrie ansamblul de valori, principii și norme etice necesare la crearea unui mediu organizațional. Aceste norme ne permit să atingem standarde și obiective provocatoare și să fim recunoscuți pentru performanțele noastre. Codul de etică urmărește promovarea valorilor și principiilor etice în cadrul Eximprod în vederea creșterii calității produselor și serviciilor oferite și a protejării reputației companiei.

AFLA MAI MULTE

Responsabilitate Socială

Valorile fundamentale ale grupului nostru de companii ne ghidează în implementarea unei strategii de dezvoltare durabilă ce se bazează pe Obiectivele globale de Dezvoltare Durabilă ale Națiunilor Unite.

Prin Declarația privind Strategia de Dezvoltare Durabilă ne propunem sa susținem următoarele obiective de dezvoltare durabilă:

Obiectivul 3: Sanatate si stare de bine

Obiectivul 4: Educație de calitate

Obiectivul 5: Egalitatea de gen

Obiectivul 7: Energie accesibilă și sustenabilă

Obiectivul 9: Industrie, inovatie si infrastructura

AFLA MAI MULTE

Cariere

Grupul Eximprod este în permanentă căutare de oameni entuziaști și valoroși, dornici de a lucra într-o companie flexibilă ce oferă oportunități de dezvoltare profesională și pachet de beneficii atractiv. Căutăm colegi care își pot demonstra potențialul și competențele în:

  • dezvoltare de produse care satisfac noile cerințe în domeniul electric;
  • creare de soluții complete adaptate cerințelor clienților;
  • proiectare și servicii de inginerie specializate;
  • antreprenoriat pentru instalații electrice complexe.

Pentru oportunități de angajare viitoare în cadrul grupului Eximprod, vă invităm să ne transmiteți candidatura dumneavoastră la adresa de e-mail recrutare@eximprod.ro

AFLA MAI MULTE

Certificări

Eximprod se bucură de o reputație de excepție privind calitatea produselor și serviciilor sale. Am implementat și menținem toate certificările ISO. De asemenea avem și certificări ANRE și de conformitate. Pe lângă implementarea standardelor ISO în cadrul companiei, Eximprod este auditat și certificat de principalii noștri clienți din sectorul energetic.

AFLA MAI MULTE

Studii de caz

Eximprod a implementat proiecte interesante ce au devenit povești de succes.

AFLA MAI MULTE