Eximprod Grup

Despre Noi

INFIINTAT 1994

25 Ani de Inovatie

Eximprod este o companie înființată în 1994 ce a crescut și s-a dezvoltat datorită unei viziuni clare, a unei dorințe de a crea și dezvolta produse intuitive și inovatoare și a unei înțelegeri profunde a dinamicii pieței. În ultimii 25 de ani cercetarea și dezvoltarea continuă, investițiile și abordarea a noi domenii de activitate, au făcut din Eximprod un grup diversificat cu peste 400 de angajați, cu companii dedicate pentru producție de echipamente electrice, servicii de automatizări și rețele inteligente (SCADA), software, proiecte la cheie, proiectare electrică și dezvoltare de parcuri eoliene și solare.

AFLA MAI MULTE

Viziune, Misiune, Valori

Viziunea, misiunea și valorile companiei constituie baza tuturor activităților pe care le desfășurăm. Valorile noastre ne ghidează viziunea și misiunea. Fiecare dintre valorile noastre este interconectată creând un mediu organizațional care ne permite să atingem standarde înalte și în consecință, să devenim EximPROUD.

AFLA MAI MULTE

Codul de Etică

Codul de etică descrie ansamblul de valori, principii și norme etice necesare la crearea unui mediu organizațional. Aceste norme ne permit să atingem standarde și obiective provocatoare și să fim recunoscuți pentru performanțele noastre. Modul etic și responsabil în care acționăm si susținem convingerea noastră ,că un comportament corect creează fundamentul succesului pe termen lung. Codul de etică urmărește promovarea valorilor și principiilor etice în cadrul Eximprod în vederea creșterii calității produselor și serviciilor oferite și a protejării reputației companiei.

AFLA MAI MULTE

Responsabilitate Socială

Valorile fundamentale ale grupului nostru de companii ne ghidează în implementarea unei strategii de dezvoltare durabilă ce se bazează pe Obiectivele globale de Dezvoltare Durabilă ale Națiunilor Unite. Prin Declarația privind Strategia de Dezvoltare Durabilă ne propunem sa susținem următoarele obiective de dezvoltare durabilă: Obiectivul 3: Sanatate si stare de bine Obiectivul 4: Educație de calitate Obiectivul 5: Egalitatea de gen Obiectivul 7: Energie accesibilă și sustenabilă Obiectivul 9: Industrie, inovatie si infrastructura

AFLA MAI MULTE

Cariere

Grupul Eximprod este în permanentă căutare de oameni entuziaști și valoroși, dornici de a lucra într-o companie flexibilă ce oferă oportunități de dezvoltare profesională și pachet de beneficii atractiv. Căutăm colegi care își pot demonstra potențialul și competențele în:

  • dezvoltare de produse care satisfac noile cerințe în domeniul electric;
  • creare de soluții complete adaptate cerințelor clienților;
  • proiectare și servicii de inginerie specializate;
  • antreprenoriat pentru instalații electrice complexe.

Pentru oportunități de angajare viitoare în cadrul grupului Eximprod, vă invităm să ne transmiteți candidatura dumneavoastră la adresa de e-mail recrutare@eximprod.ro

AFLA MAI MULTE

Certificări

Eximprod se bucură de o reputație de excepție privind calitatea produselor și serviciilor sale. Am implementat și menținem toate certificările ISO. De asemenea avem și certificări ANRE și de conformitate. Pe lângă implementarea standardelor ISO în cadrul companiei, Eximprod este auditat și certificat de principalii noștri clienți din sectorul energetic.

AFLA MAI MULTE

Studii de caz

Eximprod a implementat proiecte interesante ce au devenit povești de succes.

AFLA MAI MULTE