EXIMPROD GRUP

Soluții specifice

Soluții specifice

Eximprod oferă cele mai performante produse, servicii și soluții pentru industria energetica. Folosim expertiza și cunoștințele noastre si acoperim industrii importante: transportul și distribuția de energie electrică, energie regenerabilă, edge computing, transportul feroviar, electro-mobilitate, industria alimentară.

Transport si distributie de energie

Sistemele transport de energie sunt în continuă schimbare pentru a răspunde la nevoile tot mai mari ale pieței energetice: fiabilitate, reduceri de pierderi și conectarea cu energiile regenerabile. Eximprod oferă soluții pentru aceste nevoi prin produsele și echipamentele testate în laboratoare acreditate ISO 17025 care îndeplinesc normele EN/IEC.
AFLA MAI MULTE

Regenerabile

Resursele regenerabile sunt viitorul industriei energetice. Grupul Eximprod este unul dintre cei mai importanți jucători în domeniu ,prin dezvoltarea de parcuri eoliene și solare.
Eximprod oferă soluții, măsurători și studii ale vântului, proiecte de execuție și lucrări de instalare.
AFLA MAI MULTE

Transport pe cai ferate

Căile ferate electrificate joacă un rol important în reducerea consumului de energie și a emisiilor poluante. Eximprod are o gamă de produse destinată căilor ferate : izolatoare compozite pentru ancorare și consola liniei de contact de 27,5kV AC, izolatoare compozite 3kV DC, izolatoare compozite pentru separatoare și sisteme de console complete pentru aplicația 3 kV DC si 27.5 kV AC.
AFLA MAI MULTE

Edge Computing

Internet of Things (IoT) este considerat un instrument care ar putea aduce posibilități mari de reducere a energiei, monitorizarea și controlul exact al unei largi varietăți de date. Grupul Eximprod înglobează acest instrument intr-un produs echilibrat si eficient, ES200. ES200 este a 4-a generație(IoT) de control, monitorizare și stocare de date din rețelele de energie electrică, dispozitive de petrol și gaz, unități de producție, soluții smart city ș.a.
AFLA MAI MULTE