EXIMPROD GRUP

Soluții specifice

Soluții specifice

Eximprod oferă cele mai performante produse, servicii și soluții pentru industria utilităților. Folosind expertiză și cunoștințele noastre, acoperim industrii importante: transportul și distribuția de energie electrică, energie regenerabilă, transportul feroviar, electro-mobilitate, industria alimentară, Edge Computing.

Transport de Energie

Sistemele transport de energie sunt în continuă schimbare pentru a răspunde la nevoile tot mai mari ale pieței energetice: fiabilitate, reduceri de pierderi și conectarea cu energiile regenerabile. Eximprod oferă soluții pentru aceste nevoi prin produsele și echipamentele testate în laboratoare acreditate ISO 17025 care îndeplinesc normele EN/IEC.
AFLA MAI MULTE

Distribuție de Energie

Sistemele de distribuție electrică suferă modificări majore pentru a se adapta la surse alternative de generare a energiei electrice și pentru dezvoltarea capacităților de detectare în rețea care au fost în mod tradițional destul de limitate. Eximprod oferă o combinație de produse pentru întreținerea predictivă și corectivă, precum și noi strategii de planificare și automatizare a rețelei
AFLA MAI MULTE

Regenerabile

Resursele regenerabile sunt viitorul industriei energetice. Grupul Eximprod este unul dintre cei mai importanți jucători în domeniu ,prin dezvoltarea de parcuri eoliene și solare.
Eximprod oferă soluții, măsurători și studii ale vântului, proiecte de execuție și lucrări de instalare.
AFLA MAI MULTE

Transporturi

Căile ferate electrificate joacă un rol important în reducerea consumului de energie și a emisiilor poluante. Eximprod are o gamă de produse destinată căilor ferate : izolatoare compozite pentru ancorare și consola liniei de contact de 27,5kV AC, izolatoare compozite 3kV DC, izolatoare compozite pentru separatoare și sisteme de console complete pentru aplicația 3 kV DC si 27.5 kV AC.
AFLA MAI MULTE

Edge Computing

Internet of Things (IoT) este considerat un instrument care ar putea aduce posibilități mari de reducere a energiei, monitorizarea și controlul exact al unei largi varietăți de date. Grupul Eximprod înglobează acest instrument intr-un produs echilibrat si eficient, ES200. ES200 este a 4-a generație(IoT) de control, monitorizare și stocare de date din rețelele de energie electrică, dispozitive de petrol și gaz, unități de producție, soluții smart city ș.a.
AFLA MAI MULTE

Industria Alimentară

Industria alimentară este plină de provocări și reglementări rigide, iar procesele de fabricație trebuie monitorizate foarte atent pentru respectarea legislației. Eximprod a găsit o soluție pentru aceste provocări: ES200 a 4-a generație(IoT) de control, monitorizare și achiziționare de date.
AFLA MAI MULTE

E-Mobilitate

Transportul reprezintă aproximativ un sfert din emisiile globale de gaze cu efect de seră și este esențială o schimbare pentru a atenua schimbările climatice. E-Mobilitate este soluția. Este o industrie a viitorului, la început de drum, care asigură o mobilitate mai curată , mai silențioasă și cu costuri reduse.
AFLA MAI MULTE